ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημο ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ για Ντιγκινί και Απόλλωνα – Έμμεσα επιβεβαίωσε {TS}!

Επίσημο ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ για Ντιγκινί και Απόλλωνα – Έμμεσα επιβεβαίωσε {TS}!

Με δήλωση του σε Ελλαδικό ΜΜΕ ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου ξεκαθάρισε τι ισχύει με Ντιγκινί και Άρη. Επιβεβαίωσε έμμεσα το ρεπορτάζ του ThemaSports περί συμφωνίας για το καλοκαίρι.

Όπως ανέφερε ο Φανούριος Κωνσταντίνου στο makthes.gr,  Απόλλωνας και Ντιγκινί είναι κοντά σε συμφωνία όμως το εμπόδιο είναι οι μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις του Άρη.

Αναλυτικά τι είπε:

«Η αλήθεια είναι πως ο Ντιγκινί μάς ενδιαφέρει, ωστόσο, οι μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις του Άρη για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αποτελούν εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Όμως, η αλήθεια είναι ότι με τον ποδοσφαιριστή είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας για το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος από την ομάδα του»

Την εξέλιξη ότι ο Ντιγκινί έχει συμφωνήσει με τον Απόλλωνα προφορικά για να συνεχίσει την καριέρα του, πιθανότατα από το ερχόμενο καλοκαίρι (αν όχι τώρα στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου) σας το είχε αποκαλύψει το Themasports.com την περασμένη βδομάδα, με δύο διαφορετικά θέματα, μέσα σε 24 ώρες, την 7η και 8η Ιανουαρίου.

Θυμίζουμε τι είχαμε γράψει…

Πουλώντας Ζελάγια, ΑΝΟΙΓΕΙ ο δρόμος για Ντιγκινί και άλλον έναν!

Στο ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ του ο Ντιγκινί!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top